Muuttokuljetukset ammattitaidolla koko Suomessa sekä tarvittaessa ulkomailla

Tarvitsetko apua muutossa? Kaipaatko luotettavaa ammattilaista hoitamaan muuttokuljetukset? Kuljetusliike Juhani Tuomi Oy on erikoistunut muuttokuljetuksiin kaikkialla Suomessa. Tarvittaessa meiltä hoituvat myös ulkomaan muutot.

Tästä pääset tutustumaan varastointi mahdollisuuksiin

Muuttokuljetukset sujuvasti

Olipa kyseessä sitten pieni asunto tai suuri toimistotila, meillä on tarvittavat resurssit tehdä muutostasi sujuva ja stressitön kokemus. Toteutamme muuttokuljetukset pakettiautolla ja kuorma-autolla tarpeen mukaan. Tarjoamme muuttokuljetuksia sekä yksityisille että yrityksille. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kerro meille, miten voimme olla avuksi. Hoidamme muuttosi sujuvasti ja vaivattomasti.

Muuttolaatikoiden vuokraus

Muuttokuljetusten lisäksi voit vuokrata meiltä myös muuttolaatikot helpottamaan muuttoasi. Tavaroiden pakkaus laatikoihin onnistuu tehokkaasti ja järjestelmällisesti, mikä tekee myös purkamisesta vaivattomampaa uudessa kohteessasi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä suoraan tarjous muuttolaatikoista!

Yhteystietoihin

Varastointimahdollisuus

Tarjoamme myös tilavia ja turvallisia varastotiloja, jos tarvitset väliaikaista säilytyspaikkaa pienille tai suuremmillekin tavaroille muuttosi aikana. Voit luottaa siihen, että tavarasi ovat hyvässä tallessa, kunnes olet valmis ottamaan ne vastaan uudessa kohteessasi.

Lue lisää varastointipalveluista
Puhelin-ikoni

Kuljetusliike Juhani Tuomi Oy hoitaa kotimaan muuttokuljetukset Lahdesta käsin ammattitaidolla.

Ota yhteyttä